Category Archive problem — empty display?

Home Forums Techozoic Category Archive problem — empty display?

This topic contains 9 replies, has 3 voices, and was last updated by  Jeremy Clark 4 years, 10 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
Author Posts
Author Posts
January 22, 2013 at 9:14 pm #2544

RobertPHeller

Since upgrading to 2.1, my category archives are now empty! Both http://www.deepsoft.com/~heller/ and http://www.wendellfullmoon.org/.

January 22, 2013 at 10:07 pm #2545

RobertPHeller

OK, the tag archive works, but does not display sidebars. The yearly and monthly archives as well as the category archives don’t work, but the sidebars are displayed (tested on my personal site, http://www.deepsoft.com/~heller/).

January 23, 2013 at 9:22 am #2547

Jeremy Clark

I see the problem. When added support for jetpack infinite scroll, I missed changing it on the archive pages. The tag archives are meant to be displayed without a sidebar, in a grid type layout. I’m working on the fix right now and I’ll push an update as soon as I’m done testing.

January 23, 2013 at 9:40 am #2548

RobertPHeller

I copied the *missing* loop.php file from 2.0.8 to my 2.1 sites. This gets the archives working for now.

I’d like the tag archives to be displayed with sidebars! Can you add an option to allow this in a future release?

January 23, 2013 at 9:49 am #2549

Jeremy Clark

I’ll add that in this bug fix version I’m working on now.

January 25, 2013 at 5:54 pm #2554

RobertPHeller

Any idea when an update will become available?

January 26, 2013 at 3:54 pm #2559

ThorsDad

I just upgraded to 2.1 and now my categories come up blank as well. Hoping for a fix.

January 27, 2013 at 10:20 am #2560

RobertPHeller

A *temporary* solution (workaround hack) is to copy the loop.php file from a V2.0.8 install (backup?) into the V2.1 directory. That will get your archive pages working again. Hopefully a proper fix (update to V2.1) will be along shortly…

January 27, 2013 at 11:00 am #2561

Jeremy Clark

The new version should be available within a few days. It has this problem fixed as well as another bug that was reported. I will see if I can get the update pushed out asap.

January 28, 2013 at 9:26 pm #2565

Jeremy Clark

Version 2.1.1 of Techozoic is available now from the repo.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.