URGENT!! New update messed up my whole blog

Home Forums Techozoic URGENT!! New update messed up my whole blog

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Jeremy Clark 5 years, 10 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
Author Posts
Author Posts
January 26, 2012 at 12:27 pm #1847

AdminKim

I updated to the new theme and it totally jacked up everything including taking away my custom header! I need to go back! This is an urgent matter! Thanks

January 26, 2012 at 1:03 pm #1848

Jeremy Clark

2.0 is a major rewrite of the theme and unfortunately to better support new features I choose to use the core custom header. You can simply upload your old header into the new area. There are still many options under the techozoic setting page to control the placement of the header.

January 26, 2012 at 1:14 pm #1849

AdminKim

It screwed up the page alignment and everything not just the header

January 26, 2012 at 2:08 pm #1850

Jeremy Clark

You probably need to clear your browser cache. Can you post a link to your site so I can take a look as well.

January 26, 2012 at 3:15 pm #1851

AdminKim

http://www.frontpagefreebies.com

January 26, 2012 at 3:35 pm #1852

Jeremy Clark

It looks like for some reason during the upgrade the page width got messed up. If you go to the Layout tab of Techozoic Settings and change the Page width to another value than zero and make sure that if the fixed width is set the value needs to be in pixels and if fluid width the value is percentage of screen.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.